kleur en stijladvies te West-Vlaanderen

KLEUR- EN STIJLADVIES TE WEST-VLAANDEREN

Meer dan kleur- en stijladvies.

Woon je in Kortrijk of in de regio West-Vlaanderen en ben je op zoek naar professioneel kleur- en stijladvies?

Dan ben je bij Savizzo te Kortrijk aan het juiste adres. Maar bij ons maakt kleur- en stijladvies deel uit van een integrale aanpak van allerlei problemen of vragen rond kleding en persoonlijke uitstraling.

Wij richten ons niet in de eerste plaats tot fashionista's , vrouwen met een passie voor mode, maar wel tot elke vrouw die zich bewust is van het belang van een goed voorkomen, maar daar in haar professioneel, sociaal of persoonlijk leven om uiteenlopende redenen moeilijkheden bij ondervindt.

Weet je niet goed welke voor jou de meest flatterende kleding is? Zijn de begrippen garderobe en chaos voor jou synoniemen? Doe je af en toe verkeerde aankopen en sta je dan weer voor een kleerkast vol kleding zonder te weten wat je zal aantrekken? Voel je je onzeker in je huidige outfits of weet je niet hoe je ze eenvoudig kan samenstellen? Je wil graag een persoonlijke stijl ontwikkelen maar weet niet hoe eraan te beginnen? Is shoppen voor jou een hele opgave? En is online shoppen een brug te ver? Ben je toe aan een nieuwe start inclusief een nieuwe garderobe? Moet je om professionele redenen je garderobe vernieuwen? ...

Elke persoon is uniek en elke situatie is verschillend. Dat vraagt om een efficiƫnte en pragmatische aanpak op maat van de persoon en de situatie. Professionele hulp is daarbij vaak meer dan welkom. Met de nodige kennis, visie en methode zoeken we samen met jou naar oplossingen. En kleur- en stijladvies maken slechts deel uit van een bredere aanpak. Bij Savizzo te Kortrijk, West-Vlaanderen, helpen we je graag verder!

Afhankelijk van de gekozen formule:

  • leer je hoe je jou garderobe screent en uitbouwt
  • en makkelijk outfits samenstelt
  • en kom je te weten welke kleding je het meest flatteert
  • krijg je tips om efficiĆ«nt en succesvol te shoppen, ook online
  • werken we samen je persoonlijke stijl uit waarbij we rekening houden met je uiterlijke kenmerken, je persoonlijkheid, de situaties in je leven, je doelen en je beschikbaar budget
  • leer je hoe je in de toekomst autonoom je garderobe verder kan uitbouwen en je stijl mee laat evolueren

Contacteer Savizzo te Kortrijk voor meer info over kleur en stijladvies te West-Vlaanderen!

Savizzo cadeaubonnen voor kleur- en stijladvies te Kortrijk West-Vlaanderen

ONZE CADEAUBONNEN

Schenk een Savizzo beleving!

Vraag hier meer info